de Kern

Studio Bl!k vzw is een  vereniging die ontstaan is uit een gemeenschappelijke behoefte om jonge kinderen met een beperking volwaardig te integreren in de podiumkunsten samen met kinderen zonder beperking. Hiervoor worden de krachten, kennis en ervaring gebundeld door professionelen uit de theaterwereld en paramedici.Als een zaadje kiemt ... 

... met een warme intentie ...

Vanuit een sociaal engagement willen wij onze professionele kennis uit de zorgverlening en de podiumkunsten samenbundelen om een integratie te verwezenlijken tussen niet vanzelfsprekende doelgroepen: gewone én buitengewone jonge kinderen. Hiermee willen we de kracht, schoonheid en complementariteit van dergelijke samenwerking tonen aan de rest van de maatschappij als een nieuwe dimensie van integratie. Naast enkele expressie-workshops (weekends)  bouwen we vanaf september 2016 verder aan een project tot realisatie van een nieuwe theaterervaring met voorstelling..

... bloeit er iets wonderbaarlijks

Studio Bl!k  organiseert cultureel-artisitieke theateraktiviteiten met het expliciete streefdoel om de integratie van kinderen met én zonder een beperking te realiseren voor de leeftijdsgroep tussen 6 en 14 jaar. Voorwaarde hiervoor is de aanwezigheid en deelname van kinderen met een beperking in een bij voorkeur evenwichtige verhouding met kinderen zonder beperking.

Copyright  ©  All Rights Reserved